Welkom bij De Broodkruimel

Welkom bij De Broodkruimel

Ben je op zoek naar een heerlijke, ovenverse producten die op ambachtelijke wijze worden geproduceerd? Welkom op de nieuwe website van De Broodkruimel, de bakkerij waar we écht alles zelf maken.

Op deze website ontdek je niet alleen wie we zijn. We vertellen je ook meer over onze werkwijze en hoe we jou als particulier én als bedrijf voorzien van heerlijke, verse producten.

Bovendien ontdek je op onze blog elke week tips en nieuws over onze producten. Hou dus zeker onze blog in de gaten!

De Broodkruimel werkt alleen op ambachtelijke wijze

Bij De Broodkruimel blijven we trouw aan onze ambachtelijke werkwijze met kwalitatieve grondstoffen. Zo maken we steeds heerlijke, verse producten van topkwaliteit aan een scherpe prijs!

Al onze producten, zowel onze broden, pistolets, patisserie en gebak komen altijd vers uit onze ovens. Ingekochte of voorgebakken producten komen er bij De Broodkruimel niet in.

De Broodkruimel is er zowel voor particulieren als bedrijven

Naast onze winkel in Westerlo, kan je onze producten ook verkrijgen in het broodkraam op de markt en verschillende broodautomaten bij jou in de buurt. Daarnaast kan je in onze belevenisbakkerij te herentals zelf je verse, ambachtelijk producten kiezen terwijl je onze chocolatiers in hun atelier aan het werk ziet.

Ben je op zoek naar lekkere, ovenverse producten om je aanbod uit te breiden? De Broodkruimel levert verse, ambachtelijke producten aan bedrijven zoals koude bakkers, ziekenhuizen en verzorgingstehuizen.

Ben je op zoek naar een uniek product dat je nergens kan vinden? Dan ben je bij De Broodkruimel aan het juiste adres. Wij denken creatief met je mee en gaan samen met jou op zoek naar een oplossing op maat!

Hoe kunnen we jou helpen?

Particulier of ondernemer? Zoals je merkt, helpt De Broodkruimel graag we kunnen. Heb je een vraag over onze producten? Kunnen we je ergens mee helpen en onze kennis, onze expertise en onze passie met je delen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Hou ook onze blog in de gaten voor de laatste updates in onze bakkerij.

Op een smakelijke samenwerking!

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

Blijf op de hoogte van onze promoties

De Broodkruimel

Maakt alles zelf

Topwerkgever

Winkel in Westerlo

Winkel in Herentals

Broodkraam

Broodautomaten

Heb je vragen of interesse?