Werken bij De Broodkruimel

De Broodkruimel: een leuke plek om te werken!

De Broodkruimel wil steeds heerlijke producten leveren die klanten telkens weer verrassen. Ons geheim om dit te bereiken? Medewerkers met passie!

Als werknemer sta jij – ja jij! – centraal. Daarom investeren we in een innoverend personeelsbeleid. Bij De Broodkruimel:

  • investeren we in nieuwe materialen, opleidingen en hedendaagse technologieën zodat je werk niet alleen makkelijker, maar ook leuker wordt;
  • zoeken we samen naar de ideale work-life balance met een ‘sociaal’ en ‘familiaal’ uurrooster. Me-time en quality-time met het gezin zijn namelijk belangrijk;
  • geven we jongeren een kans via duale leertrajecten, weekendwerk en stageplaatsen, maar ook via opleidingen aan de bakkerijschool en seminaries;
  • werven we medewerkers aan die anders weinig tot geen kansen krijgen op de arbeidsmarkt, zoals mindervaliden of mensen met het Syndroom van Down.

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Als bakkerij met een peperkoeken hart, verwelkomt De Broodkruimel altijd nieuw talent met het nodige enthousiasme voor de bakkersstiel.

Zo zijn we in de afgelopen 27 jaar uitgegroeid tot een bedrijf van meer dan 70 gepassioneerde medewerkers die allemaal dezelfde missie voor ogen hebben: de verwachtingen van de klant overtreffen!

“Als je doet wat je graag doet, hoef je nooit te werken”

Afwasser (Flexi)

De Broodkruimel is op zoek naar een gemotiveerde afwasser die zowel tijdens de week als in het weekend onze vaatwasmachines wil bedienen. Hygiëne is één van onze kernwaarden, we willen onze producten dus steeds op een verzorgde manier aan onze b2b klanten aanbieden. Draag jij hygiëne hoog in het vaandel? Ben je vrij op dinsdag, donderdag, vrijdag, zaterdag of zondag om vier uur te werken? Wil jij je uren zelf kiezen? Solliciteer dan nu voor onze vacature.

Bakker (flexi)

Ben jij een enthousiaste bakker met een passie voor je vak? Ben je nog op zoek naar een flexi-job voor zondagmorgen van 02.00 uur tot 08.00 uur? Dan zijn wij op zoek naar jou! Om onze ervaren collega-bakker te vervangen zijn we op zoek naar een gemotiveerde flexi bakker die niet alleen de lekkerste pistolets bakt, maar ze ook verdeelt naar onze verschillende winkels. Interessant? Solliciteer dan nu voor onze vacature.

Achter de schermen

Over De Broodkruimel

Bij De Broodkruimel doen we niet aan ingekochte of voorgebakken producten. Ons uitgebreid aanbod aan broden, pistolets, patisserie en gebak komt altijd vers uit onze ovens.

We maken namelijk alles zelf op ambachtelijke wijze met topproducten. Zo garanderen we uitzonderlijke kwaliteit tegen correcte prijzen.

Blijf op de hoogte van onze promoties

De Broodkruimel

Maakt alles zelf

Topwerkgever

Winkel in Westerlo

Winkel in Herentals

Broodkraam

Broodautomaten

Heb je vragen of interesse?