Winkels en kraam

Bakkerij De Broodkruimel - Contact 2

Westerlo

De Broodkruimel? Die vind je in woonwijk “Trienenkant” in Westerlo. Hartje kempen, tussen Oevel en Tongerlo. De wijk straalt de typische Kempense rust en gezelligheid uit. Dé perfecte locatie voor onze ambachtelijke banketbakkerij!

Adres:

Crilsplein 8, 2260 Westerlo

Openingsuren:

Dinsdag – Vrijdag van 7u tot 18u
Zaterdag en Zondag van 7u tot 17.30u
Maandag gesloten

Telefoon:

+32 14 23 04 45

Bakkerij De Broodkruimel - Herentals Westerlo - 56

Herentals

Ontdek ons gloednieuwe verkooppunt: belevenisbakkerij De Broodkruimel in Herentals. Kies zelf je verse, ambachtelijke producten en bewonder onze chocolatiers in actie terwijl ze lekkernijen maken (met een heerlijk tasje koffie erbij natuurlijk).

Adres:

Grote markt 18, 2200 Herentals

Openingsuren:

Maandag – Vrijdag van 6u30 tot 18u30
Zaterdag van 7u tot 13u
Zon- en feestdagen gesloten

Telefoon:

+32 470 88 35 48

Ons broodkraam

Eén centrale plek waar je naast tal van verse lekkernijen ook ambachtelijk brood kan kopen? Ook daar hebben we aan gedacht! Ontdek onze exclusieve XXL-soezen en mega rozijnenkoeken iedere week in ons broodkraam op een markt bij jou in de buurt:

  • Maandag: Heist-op-den-Berg
  • Woensdagvoormiddag: Berlaar
  • Woensdagnamiddag: Lommel
  • Donderdag: Meerhout
  • Vrijdag: Wommelgem
  • Zaterdag: Schoten
  • Zondag: Herentals

Herberg Mie Maan

Middenin provenciaal domein Hertberg, een gekend wandel- en fietsgebied, ligt herberg Mie Maan, de ideale plek om uit te rusten en te genieten van het lekkers van De Broodkruimel. Dankzij de snelbediening, het nieuwe concept van Mie Maan, wandel je zelf rond om de producten te bekijken en je keuze te maken. Zo hoef je niet te wachten en kan je bovendien 7 dagen op 7, van 09.00 uur ’s morgens tot 09.00 ’s avonds genieten van de ambachtelijke producten in een gezellige en ontspannen sfeer.

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Als bakkerij met een peperkoeken hart, verwelkomt De Broodkruimel altijd nieuw talent met het nodige enthousiasme voor de bakkersstiel.

Wij zijn er namelijk heilig van overtuigd dat werknemers die zich goed voelen hét verschil maken voor de kwaliteit en de service van De Broodkruimel. En dat verschil proef je als klant!

Blijf op de hoogte van onze promoties

De Broodkruimel

Maakt alles zelf

Topwerkgever

Winkel in Westerlo

Winkel in Herentals

Broodkraam

Broodautomaten

Heb je vragen of interesse?