B2B-bakkerij

Elke dag verse producten in jouw aanbod

Wil je het aanbod in je winkel uitbreiden? En ben je op zoek naar extra ambachtelijke producten, vers uit de oven? Bij De Broodkruimel bakken we onze producten helemaal zelf op traditionele wijze.

Daarbij gebruiken we kwaliteitsvolle ingrediënten en werken we met unieke eigen recepten. Zo leveren we dagelijks topkwaliteit aan koude bakkers, zieken- en verzorgingstehuizen en grotere bedrijven.

Producten op maat

Heb je een specifieke vraag of verzoek? Ben je op zoek naar een uniek product dat je nergens kan vinden? De Broodkruimel denkt creatief met je mee!

Wij delen onze kennis, onze passie en onze expertise graag met jou en gaan samen op zoek naar een oplossing op maat. Op een smakelijke samenwerking!

Achter de schermen

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Als bakkerij met een peperkoeken hart, verwelkomt De Broodkruimel altijd nieuw talent met het nodige enthousiasme voor de bakkersstiel.

Wij zijn er namelijk heilig van overtuigd dat werknemers die zich goed voelen hét verschil maken voor de kwaliteit en de service van De Broodkruimel. En dat verschil proef je als klant!

Blijf op de hoogte van onze promoties

De Broodkruimel

Maakt alles zelf

Topwerkgever

Winkel in Westerlo

Winkel in Herentals

Broodkraam

Broodautomaten

Heb je vragen of interesse?