Over bakkerij De Broodkruimel

Ons verhaal

In 1993 bliezen Alex en Heidi een oude bakkerij in de Kempische woonwijk ‘Trienenkant’ met veel enthousiasme nieuw leven in. Zo ontstond De Broodkruimel, de bakkerij met een peperkoeken hart. Als kind al zag Alex zijn moeder thuis brood bakken; ook Heidi leerde de stiel al vroeg kennen bij een bakkerij in haar geboortedorp Herselt.

Intussen is De Broodkruimel uitgegroeid tot een ‘warme’ bakkerij, in de letterlijke én figuurlijke zin van het woord. Kwaliteitsvolle en verse producten voor onze klanten staan centraal, maar daarnaast hebben we ook aandacht voor onze werknemers en iedereen die het moeilijk heeft in onze maatschappij.

Onze missie

De Broodkruimel staat voor heerlijke, verse producten. We blijven trouw aan onze ambachtelijke werkwijze met kwalitatieve grondstoffen. Zo garanderen we topkwaliteit aan de scherpste prijs!

Bij De Broodkruimel willen we constant groeien en creatief verrassen. We maken het verschil met onze klantvriendelijkheid, service en ons innoverend personeelsbeleid. Onze waarden? Kwaliteit, hygiëne, teamspirit, tevredenheid en creativiteit.

De bakkerij met een peperkoeken hartje

De Broodkruimel wil steeds heerlijke producten leveren die klanten telkens weer verrassen. Ons geheim om dit te bereiken? Onze medewerkers centraal zetten met een innoverend personeelsbeleid. Wij zijn er namelijk heilig van overtuigd dat werknemers die zich goed voelen hét verschil maken voor de kwaliteit en de service van De Broodkruimel.

Ook mensen die het moeilijker hebben in onze maatschappij verliezen we niet uit het oog. Wij dragen ons steentje bij met broodbedelingen in Geel, Westerlo en Oosterlo. Daarnaast ondersteunen we non-profitorganisaties met producten of reclame, bijvoorbeeld op onze broodzakken.

Achter de schermen

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Als bakkerij met een peperkoeken hart, verwelkomt De Broodkruimel altijd nieuw talent met het nodige enthousiasme voor de bakkersstiel.

Wij zijn er namelijk heilig van overtuigd dat werknemers die zich goed voelen hét verschil maken voor de kwaliteit en de service van De Broodkruimel. En dat verschil proef je als klant!

Blijf op de hoogte van onze promoties

De Broodkruimel

Maakt alles zelf

Topwerkgever

Winkel in Westerlo

Winkel in Herentals

Broodkraam

Broodautomaten

Heb je vragen of interesse?